DOBRODOSLI :-) jednostavno i brzo downloadiranje knjiga bez iskakanja dosadnih reklamnih prozorcica i bez ikakve registracije

Stranica je u pripremi. Svakog dana ce biti pomalo doradjivana i naravno vise ce se knjiga postaviti „.

Ja ne posjedujem postavljene knjige, kao ni osoba na ciju scribd stranicu vas saljem.

Ako nadjete negdje gresku ili neki link koji vise ne radi, molim vas komentarisite ovaj post, takoder ako mi zelite pomoci da spisak bude sto bogatiji knjigama mozete mi u komentaru ostavljati prijedloge ili mi posaljite neku knjigu, tako sto cete je postaviti na ovu stranicu (http://s000.tinyupload.com/index.php ne morate se registrovati na stranicu) pa kada je postavite posaljite mi link da je skinem i postavim u PDF biblioteku.

Hvala za svaku pomoc „.

Kako brzo naci knjigu koju zelim?

Pritisnete Ctrl+F nakon toga ukucate ime knjige koju trazite, nazivi knjiga ne sadrze slova č, ć, đ, dž, š i ž. Ako trazite knjigu cije ime pocinje sa tim slovima ukucajte c, dj, dz, s ili z jer je drugacije necete moci naci.

Neke knjige cije ime pocinje brojem ce biti napisane slovima (npr. "Cetrdesed pravila ljubavi") dok ce neke druge biti napisane brojevima (npr. "61 sat").

Imena pisaca su napisana izvorno (npr. William Shakespeare), NE traziti imena kao sto je Vilijam Sekspir!

Kako skinuti knjigu ako NE RADI DUGME ZA DOWNLOAD?

Moze se nekada desiti da se pojavi greska u sistemu Google Drive-a, te da ne mozete skinuti knjigu tako sto kliknete na download. Ukoliko se to desi knjigu mozete skinuti na sljedeci nacin:

1. otvorite zeljenu knjigu
2. kliknite na dugme print/ispis
3. otvorice vam se novi prozorcic sa knjigom (treba malo cekati da se ucita 🙂
4. na tom novom prozorcicu ima nova siva trakica pri vrhu u cijem desnom gornjem uglu se nalazi dugme download koje radi 😀

Nadam se da ce vam ovo pomoci, ispod imate slike kako to izgleda, te hvala gostima bloga koji su mi skrenuli paznju na ovaj problem :D.

24 komentara

  1. Hvala za knjigu 😀 postavicu je cim dodjem do pisaca cije ime poscinje sa H, pa moze se postaviti jos knjiga na tu istu stranicu, a mislim da moze i ZIP folder da se sve knjige postave odjednom :), samo ne smije ZIP folder prelaziti 50MG

  2. Kada otvorite knjigu preko google drive crna traka za skidanje se nalazi odmah na vrhu, samo sto ako ne naciljate misem na nju ona zna da nestane :), misem malo prodjite i pojavice se, dugme za skidanje je u srednjem dijelu trake (odmah drugo dugme s desne strane) 🙂

  3. Zdravo, odlican blog, divan izbor knjiga. Javite na vrijeme gdje ce biti stranica kad blogger.ba prekine s radom. Zanima me da li imate knjigu Osmi grijeh-posluh od Natalije Princi. Da vas obavijestim, nesto nije u redu sa skidanjem knjiga Clive Cussler-a. Pozdrav.

Komentariši